Hallo.

“Louisa Westra is een inspirerende persoonlijkheid die haar passie voor woorden en verhalen heeft omgezet in haar beroep als schrijver, auteur & copywriter. “

Schrijver, auteur & inspirator

Louisa Westra is een inspirerende persoonlijkheid die haar passie voor woorden en verhalen heeft omgezet in haar beroep als schrijver, auteur en copywriter. Met haar boek “Koud water bij de wijn” en haar persoonlijke blogs heeft ze inmiddels een loyale fanbase opgebouwd. Op deze pagina leer je Louisa beter kennen en ontdek je wat haar drijft om te schrijven.

“Koud water bij de wijn”

Als copywriter en auteur heeft Louisa Westra altijd al een passie gehad voor het schrijven van teksten. In haar boek “Koud water bij de wijn” deelt ze haar persoonlijke verhaal over het stoppen met drinken en het ontdekken van de Wim Hof-methode. Louisa is erin geslaagd om haar persoonlijke reis in dit boek op een meeslepende en ontroerende manier te beschrijven. Het is een inspirerend verhaal voor iedereen die wil stoppen met drinken en op zoek is naar een gezonde levensstijl.

Ontdek Louisa Westra’s beste blogs in haar bundel

Naast haar boek heeft Louisa Westra ook een vast publiek opgebouwd met haar persoonlijke blogs. Deze blogs vormen de inspirerende basis voor haar bundel die ze momenteel aan het samenstellen is. Met haar blogs wil Louisa de lezer betrekken bij haar eigen gedachten en ervaringen. Het delen van persoonlijke verhalen creëert verbinding met haar lezers en heeft haar geholpen om een sterke band op te bouwen met haar publiek.

“De oneindige knoop”: Louisa Westra’s nieuwste project

Als creatieve geest is Louisa momenteel bezig met haar nieuwste project, “De oneindige knoop”. Het is een fictieve roman met een autobiografisch tintje waarin Louisa haar eigen ervaringen op een fantasierijke manier verkent. Het is een uitdagend project waarbij Louisa zichzelf dwingt om haar eigen leven te onderzoeken en op papier te zetten. Het resultaat hiervan is een meeslepend en aangrijpend verhaal waarbij de lezer zich afvraagt of er meer tussen hemel en aarde is.

Freelance copywriter

Louisa Westra is een inspirerende schrijver en auteur die haar passie voor woorden en verhalen omzet in boeiende teksten. Met haar nieuwste project “De oneindige knoop” vervolgt ze haar reis naar een fantasierijke autobiografische roman. Haar verhalen hebben de kracht om de lezer te laten nadenken over hun eigen leven en wat er mogelijk is als je je passies volgt.

Blog abonnement?

Heb jij een freelance copywriter nodig die jouw website of blog meer body geeft? Neem contact op met Louisa Westra om de mogelijkheden te bespreken. De richtprijs van een blog van maximaal 500 woorden is €150 exclusief btw.

Volg mij op Instagram!

“Het leuke van het vak schrijven is dat je het nooit leert.” ~Simon Carmiggelt

Vragen?

Stuur een bericht via het contactformulier op de contactpagina.

Naar Contact